WERKWIJZE

VERBOUWINGSREGELAAR gebruikt 4 stappen aanpak:

1. BESPREKING

Ideeën/wensen worden in een budgetkader verwerkt.  Er wordt een onderscheid gemaakt tussen hoofd- en bijzaken. Indien nodig wordt er voor het ontwerp een architect ingeschakeld; anders biedt de VERBOUWINGSREGELAAR een basis 3D-ontwerp aan.

2. VOORBEREIDING

De bouwvergunning wordt aangevraagd (indien noodzakelijk, helpen wij met  de verbouwingslening aanvraag). Er worden offertes verzameld en vergeleken (tot in de details gecontroleerd en besproken), en er wordt besloten welke vakmannen worden aangenomen voor de verbouwingswerken. Vervolgens  wordt er een planning opgesteld (wie doet wat, waar, wanneer) en worden er keuzes gemaakt over de toe te passen materialen.

3. VERBOUWING

Tijdens de verbouwing wordt er regelmatig gecontroleerd of alles volgens afspraak wordt uitgevoerd. Hierbij wordt er toezicht gehouden op de kwaliteit van de uitgevoerde werken en het gebruik van de afgesproken materialen. U krijgt regelmatig update over de voortgang.

4. OPLEVERING

Bij de oplevering wordt samen met u het resultaat gecontroleerd en worden eventuele gebreken in kaart gebracht. Hierbij wordt schriftelijk vastgelegd welke zaken de aannemer nog moet aanpassen voordat het project definitief zal worden opgeleverd.